Сидячи вдома на карантині напевно вже закінчилися ідеї, чим смачненьким побалувати себе та своїх близьких. Однак, цей рецепт явно поки не потрапив у ваше поле зору. Пропонуємо спробувати приготувати соковиту рибку, запечену в духовці під овочевий шубою, яка зберігає максимальну кількість корисних речовин, а кожен шматочок буде просто танути в роті і з кожною порцією захочеться ще й ще, пише Telegram-канал Кухня по-чоловічому.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Інгредієнти:
- картопля – 1 кг;
- філе риби – 500-600 г;
- броĸĸолі – 300 г;
- яйця – 3 шт.;
- сік лимона – 1/2 шт.;
- цибуля ріпчаста – 3 шт.;
- спеції – за смаком;
- сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
1. Рибне філе ретельно промити та викласти на дно форми. Приправити за смаком і видавити на нього сік половини лимона. Залишити маринуватися.
2. Картоплю очистити і відварити в солоній воді разом з брокколі. Вода має покривати овочі лише на пару міліметрів. Як тільки овочі будуть готові потрібно злити воду.
3. З відварених овочів приготувати пюре. Злегка остудити та покласти туди сирі яйця. Перемішати.
4. Лук очистити, порізати дрібними шматочками і підсмажити на олії. Потім покласти його на рибу.
5. Також зверху викласти овочеве пюре. Поставити в розігріту духовку на 40 хвилин.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати часточками томати на зиму.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт варення з абрикосів.
Також "Знай.ua" писав, як приготувати малосольні огірки.