Жульєн сам по собі є досить поширеною та улюбленою
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- лаваш тонкий 2-3 шт
- куряча грудка 1 шт
- печериці 300 г
- цибуля ріпчаста 2 шт
- 2 яйця
- 100 мл сметани
- сир будь-який твердий 100 г
- сіль, перець за смаком
Приготування:
Лаваш розрізати на великі квадратики, кожним з яких встелити форму для кексів. На одну порцію можна використати 1-2 таких квадратики з лаваша. Всередину викласти приготовану з курячої грудки, печериць та цибулі начинку, всі інгредієнти для якої завчасно нарізати та посмажити на сковорідці.
Окремо збити яйця, сметану та спеції і залити ними жульєн. Зверху посипати сиром і відправити в розігріту до 190 градусів духовку на 15 хвилин. При подачі прикрасити зеленню.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,