Жульєн сам по собі є досить поширеною та улюбленою стравою багатьох. То ж комбінація цих інгредієнтів в лаваші не залишить байдужим нікого. Жульєн у лаваші приготувати дуже просто, для цього знадобиться лише декілька хвилин.

Інгредієнти: 

  • лаваш тонкий 2-3 шт
  • куряча грудка 1 шт
  • печериці 300 г
  • цибуля ріпчаста 2 шт
  • 2 яйця
  • 100 мл сметани
  • сир будь-який твердий 100 г
  • сіль, перець за смаком

Жульєн у лаваші, скріншот: YouTube
Жульєн у лаваші, скріншот: YouTube

Приготування: 

Лаваш розрізати на великі квадратики, кожним з яких встелити форму для кексів. На одну порцію можна використати 1-2 таких квадратики з лаваша. Всередину викласти приготовану з курячої грудки, печериць та цибулі начинку, всі інгредієнти для якої завчасно нарізати та посмажити на сковорідці. 

Популярні новини зараз

Львівщина прощається з молодим священиком: "Хвороба виявилася сильнішою, Бог не зберіг"

Єфремова забрали в реанімацію просто з суду після стусанів ногами від силовиків, лікарі підозрюють найгірше

Львівських школярів пустять за парти з 1 вересня, але позбавлять найголовнішого - жодної радості, тільки підручники

Українцям видадуть на руки по 8000 гривень: хто і коли зможе отримати виплату

Показати ще

Окремо збити яйця, сметану та спеції і залити ними жульєн. Зверху посипати сиром і відправити в розігріту до 190 градусів духовку на 15 хвилин. При подачі прикрасити зеленню. 

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних

Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння