Ви завжди зможете потішити себе взимку фаршированим перцем. Перець, заготовлений у банках, виходить не лише дуже смачним, але й корисним. Пропонуємо спробувати рецепт консервування заготовок болгарського перцю на довгу зиму для подальшого фарширування.

Інгредієнти для маринаду (на 2 л води):

  • 1,5 ст. ложки солі,
  • 1,5 ст. ложки цукру
  • 50 г оцту (9 %)
  • 2-3 горошини чорного перцю
  • 2 -3 лаврових листи

Болгарський перець, скріншот: YouTube
Болгарський перець, скріншот: YouTube

Приготування:

Болгарський перець очистити від насіння і залити окропом на 15 хв. Він стане м'яким і тоді його буде легко скласти в банки. Тепер кладемо перець у банки. Після цього заливаємо банки розсолом.

Популярні новини зараз

Під Чернівцями китайський вірус проник до дитсадка - малюки не скоро повернуться до груп

″Друга черга″ пенсіонерів застигла в очікуванні: в ПФУ зробили важливу заяву

Львівських школярів пустять за парти з 1 вересня, але позбавлять найголовнішого - жодної радості, тільки підручники

На вулицях Львова розцвіла "квітка смерті" - страшно прекрасна

Показати ще

Закатуємо кришками. Перець для фарширування готовий. Зберігається він відмінно при кімнатній температурі. Орієнтовно на 1 трилітрову банку входить близько 1 - 1,5 кг перцю і 2 - 2,2 літра води.

Перець для фарширування, скріншот: YouTube
Перець для фарширування, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних

Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння