Ви завжди зможете потішити себе взимку фаршированим перцем. Перець, заготовлений у банках, виходить не лише дуже смачним, але й корисним. Пропонуємо спробувати
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти для маринаду (на 2 л води):
- 1,5 ст. ложки солі,
- 1,5 ст. ложки цукру
- 50 г оцту (9 %)
- 2-3 горошини чорного перцю
- 2 -3 лаврових листи
Приготування:
Болгарський перець очистити від насіння і залити окропом на 15 хв. Він стане м'яким і тоді його буде легко скласти в банки. Тепер кладемо перець у банки. Після цього заливаємо банки розсолом.
Закатуємо кришками. Перець для фарширування готовий. Зберігається він відмінно при кімнатній температурі. Орієнтовно на 1 трилітрову банку входить близько 1 - 1,5 кг перцю і 2 - 2,2 літра води.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,