Безе належить до легких десертів, і не тільки завдяки своїй повітряній структурі. Традиційний французький десерт згадувався в куховарських книгах під назвою "меренга" ще у XVII столітті. Пропонуємо
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Яєчні білки - 1 шт.
- Цукрова пудра - 300 г
Приготування:
Змішайте білок з цукровою пудрою до утворення маси однорідної густої консистенції. Сформуйте невеликі кульки, для цього зручно використовувати столову ложку. Розташуйте їх на деко для випікання, на відстані не менше 5 см один від одного. Випікайте в мікрохвильовці 2–3 хвилини.
У цей десерт також буде доречно додати ванільний або кокосовий екстракт. А щоб не пересушити безе, потрібно уважно стежити за його приготуванням. Як тільки безе підніметься, йому знадобиться близько 30 секунд, щоб пропектися зсередини.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,