Домашній сир сулугуні — це корисний та поживний
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт приготування сиру пропонує "
Інгредієнти:
- молоко — 1 літр
- сметана — 200 мл
- яйця — 3 шт
- сіль — 1 ст. л.
Приготування:
Доводимо молоко до кипіння та додаємо сіль. Змішуємо сметану з яйцями. Виливаємо отриману сметанну суміш у молоко та повільно перемішуємо. Κип'ятимо 3-4 хвилини. Βиливаем масу на сито і ставимо гніт.
Сулугуні — це сир родом з Грузії. Він є слабосолоним ропним сиром. Його можна вживати самостійно як закуску або можна приготувати безліч різноманітних страв з використанням цього сиру, наприклад, хачапурі, смажений сулугуні, ачма, різні овочеві салати, пироги тощо.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,