Ця універсальна заправка не тільки допоможе швидко приготувати борщ, але і буде прекрасним і смачним салатом. Для приготування улюбленої першої
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- стиглі помідори — 1,5 кг,
- картопля — 1,4 кг,
- капуста — 1 кг,
- ріпчаста цибуля — 400 г,
- буряк — 400 г,
- морква — 400 г,
- болгарський перець 200 г,
- рослинна олія — 250 мл,
- оцет 9% — 40 мл,
- цукор — 30 г,
- сіль — за смаком.
Приготування:
Миємо та очищаємо всі овочі, ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками, моркву натираємо на тертці, буряк теж натираємо на тертці. Помідори і картоплю нарізаємо невеликими кубиками, капусту шаткуємо, а болгарський перець нарізаємо соломкою.
У каструлі розігріваємо рослинну олію і додаємо до неї ріпчасту цибулю, злегка обсмажуємо. Потім додаємо до цибулі моркву, буряк і тушкуємо овочі 10 хвилин. Додаємо помідори, вливаємо оцет, насипаємо сіль і цукор, кладемо картоплю, капусту і болгарський перець.
Всі інгредієнти перемішуємо і тушкуємо під кришкою 1 годину. Тепер стерилізуємо баночки, готову заправку розкладаємо і закатуємо кришками. Закутуємо до повного охолодження, а потім прибираємо в прохолодне і темне приміщення для подальшого зберігання.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,