Хрусткі, мариновані огірки з лимонною кислотою без додавання оцту будуть прекрасною закускою на зиму. Це найлегший і простий
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТакий рецепт маринованих огірків пропонує Телеграм-канал "Дневник" дачника".
Маринад (на 3-хлітрову банку):
- 1.5 л. води
- 4 ч. л. солі
- 8 ч. л. цукру.
Приготування:
У стерилізовані банки викладаємо огірки, декілька кілечок гіркого стручкового перцю, кілька горошин запашного перцю, декілька шматочків болгарського перцю, парасольки кропу, листя вишні, смородини, кружечки моркви, часник.
Заливаємо банки з огірками кип'ячою водою, накриваємо кришками. Чекаємо 15-20 хв. Зливаємо воду, знову її кип'ятимо, заливаємо в банки. Чекаємо 15-20 хв. Знову зливаємо воду, ставимо на вогонь і робимо розсіл.
Кип'ятимо маринад 5 хв, заливаємо його в банки і додаємо 1 ч. л. лимонної кислоти (на 3-хлітрову банку). Закатуємо кришками. Перевертаємо баночки та укутуємо їх до остигання.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,