Якщо у вашій коморі є баночка аджики з яблуками і помідорами, значить, взимку буде що подати до м'яса, сала та інших
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 2,5 кг помідорів
- 1 кг яблук (антонівка)
- 1 кг моркви
- 1 кг солодкого перцю
- 1 склянка цукру
- 1 склянка рослинної олії
- 3 стручки гіркого перцю
- 200 г подрібненого часнику
- сіль
Приготування:
Помідори, яблука, моркву і солодкий перець пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою і кип'ятити 1 годину. Після кип'ятіння додати цукор, соняшникову олію, гіркий перець, часник і сіль. Не кип'ятити, а лише довести до кипіння. Гіркого перцю можна покласти більше або менше — за смаком.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,