Пікантні
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецептом баклажанів з медом на зиму ділиться "
Інгредієнти:
- Баклажан - 800 г
- Соняшникова олія - 150 мл
- Часник - 6 зуб.
- Мед - 1 ст. л.
- Сіль - 2 ч. л.
- Вода - 350 мл
- Оцет - 2 ст. л.
Приготування:
Молоді баклажани промийте, видаліть плодоніжки. Наріжте плоди вздовж тонкими пластинами. Покладіть їх в миску і засипте 1 ч. л. солі. Перемішайте. Через пів години баклажани пустять сік, який потрібно злити.
У глибокій сковороді розігрійте олію. Обсмажте баклажани з обох сторін на середньому вогні. Часник очистіть, наріжте великими шматочками. Готові баклажани покладіть у стерильні банки, не утрамбовуючи. Рівномірно розподіліть часник.
Для приготування маринаду, з'єднайте в сотейнику воду з медом та ложечкою солі. Доведіть суміш до кипіння. У банки рівномірно залийте столовий оцет і маринад. Накрийте кришками та стерилізуйте 15 хвилин на маленькому вогні. Закатайте кришки, переверніть банки та накрийте їх ковдрою. Залиште остигати на добу.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,