Пікантні з медом можна заготовити всього у декілька кроків. Вони виходять в міру солодкі і ароматні. Такі баклажани підходять як до святкового столу, так і для щоденної сімейної вечері.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецептом баклажанів з медом на зиму ділиться "".
Інгредієнти:
- Баклажан - 800 г
 - Соняшникова олія - 150 мл
 - Часник - 6 зуб.
 - Мед - 1 ст. л.
 - Сіль - 2 ч. л.
 - Вода - 350 мл
 - Оцет - 2 ст. л.
 
                
Приготування:
Молоді баклажани промийте, видаліть плодоніжки. Наріжте плоди вздовж тонкими пластинами. Покладіть їх в миску і засипте 1 ч. л. солі. Перемішайте. Через пів години баклажани пустять сік, який потрібно злити.
У глибокій сковороді розігрійте олію. Обсмажте баклажани з обох сторін на середньому вогні. Часник очистіть, наріжте великими шматочками. Готові баклажани покладіть у стерильні банки, не утрамбовуючи. Рівномірно розподіліть часник.
Для приготування маринаду, з'єднайте в сотейнику воду з медом та ложечкою солі. Доведіть суміш до кипіння. У банки рівномірно залийте столовий оцет і маринад. Накрийте кришками та стерилізуйте 15 хвилин на маленькому вогні. Закатайте кришки, переверніть банки та накрийте їх ковдрою. Залиште остигати на добу.
                
                
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,