Деруни є улюбленою стравою багатьох. Готуються вони просто та швидко. Картоплю натирають на тертці і змішують з цибулею. Потім обсмажують до красивого золотистого кольору і подають ще гарячими. Однак їхнє
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСмак дерунів залежить від консистенції маси. Тому, якщо натерти картоплю вручну, маса не буде однорідною. А подрібнені до стану пюре овочі зроблять деруни дуже ніжними. Такий спосіб пропонує "
Інгредієнти:
- Картопля - 1 кг
- Цибуля - 1–2 шт.
- Яйце - 2 шт.
- Пшеничне борошно - 1 склянка.
- Соняшникова олія - 100 мл
- Сіль за смаком
- Чорний перець (мелений) - за смаком
Приготування:
Очистіть цибулю і картоплю, наріжте невеликими шматочками. З допомогою блендера перемеліть їх окремо. Змішайте пюре з овочів і додайте яйця. Ретельно перемішайте. Додайте борошно. Приправте сіллю і перцем. Смажте на розігрітій олії по 3–4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
Найкраще картопляні деруни поєднуються зі сметаною, тому обов'язково поставте її на стіл при подачі страви.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,