Смачна домашня ковбаса з печінки готується дуже просто, а в результаті ви отримуєте корисний натуральний
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт приготування домашньої печінкової ковбаси пропонує видання "
Інгредієнти:
- Печінка яловича -700 г;
- Сало - 300 г;
- Цибуля ріпчаста - 3 шт.;
- Часник - 3 зубчики;
- Яйця - 3 шт.;
- Борошно - 2 ст. л.;
- Манна крупа - 3 ст. л.;
- Сіль;
- Чорний мелений перець.
Приготування:
Промийте печінку, відокремте плівку і наріжте її шматочками. Цибулю наріжте дрібними кубиками і обсмажте на вершковому маслі. Дайте їй охолонути. Подрібніть печінку у м'ясорубці або блендером, змішайте з цибулею. Сало наріжте дрібними скибочками.
Тепер змішайте всі інгредієнти — подрібнену печінку з цибулею, нарізане сало, яйця, борошно, манку, порубаний часник, сіль і перець. Ретельно перемішайте. Зварити ковбасу можна двома способами: в пакеті і в посуді.
1. Варіння в пакеті
Для цього можна використати спеціальні герметичні пакети, призначені для варіння і запікання. Також можна скористатися звичайними пакетами, вклавши один в інший, для надійності. Закрийте або зав'яжіть пакети і занурте їх у киплячу воду. Варіть ковбасу близько двох годин. Після цього вийміть з води, остудіть і звільніть від поліетилену.
2. Варіння в посуді
Помістіть суміш в емальований кухоль або невелику каструльку і прикрийте пакетом. Не беріть алюмінієвий посуд. Занурте його у велику каструлю з водою та накрийте кришкою. Слідкуйте за тим, щоб при кипінні вода не залилася в місткість з ковбасою. Варити від 30 хвилин до двох годин, в залежності від розміру посудини, наповненої печінковою сумішшю. У нас вийде скоріш печінковий хлібець або кекс, проте це ніяк не вплине на його відмінні смакові якості.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,