Рулетики з баклажанів - всесвітньо відома грузинська закуска, яка своїм гостро-пряним смаком завоювала шанувальників у всьому світі. Однак якщо постаратися, ця страва може отримати і дуже оригінальний зовнішній вигляд, який нагадуватиме суші роли - всесвітній хіт японської кухні, вже давно адаптований для смаків західних гурманів. Заміна водоростей на дуже смачний літній баклажан і відмова від риби у страві ідеально підійде по сезону і зробить її вегетаріанською, що має оцінити багато хто.

Рецепт оригінальної закуски з баклажаном пропонує портал SoVkusom.

Коли будете вибирати баклажани для приготування страви, зверніть увагу на свіжість овочу. Він повинен бути пружним, а шкірка - блискучою. До того ж вибирайте не довгі, а товстенькі баклажани. Тоді вийде більше рулетиків. Намагайтеся нарізати пластинки тонко - тоді закуска буде акуратніше виглядати.

Готуємо рулетики-суші з баклажану, скріншот відео
Готуємо рулетики-суші з баклажану, скріншот відео

Інгредієнти

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
  • Баклажан 2 шт.
  • М'який сир 200 г
  • Волоські горіхи 50 г
  • Кунжут 60 г
  • Помідор 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Рослинна олія 2 ст. л.
  • Сіль, перець, зелень

Приготування

Наріжте баклажани тонкими пластинами і викладіть їх на деко, застелене пергаментом. Змастіть шматочки овочу рослинною олією, посоліть і відправте в духовку на 15 хвилин при температурі 180 ° С.

Для начинки змішайте в блендері сир, волоські горіхи, зелень, часник і трохи солі. Підсмажте кунжут на сковороді до золотистого кольору. Помідор наріжте напівкруглими шматочками.

Тепер згорнемо рулетики-роли. На пластинку баклажана викладіть рівномірно сирну начинку і шматочок помідора. Поверніть рулет і обваляйте його в кунжуті.

Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Готуємо рулетики з кабачком для правильного харчування: корисне може бути смачним.

Як повідомляв Знай.uа хрусткі огірочки мариновані без оцту на зиму рецепт ароматної закуски з остринкой.