Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт цих лінивих голубців допоможе смакувати ними щодня.
Інгредієнти:
- М'ясний фарш - 600г;
- Білокачанна капуста - 400г;
- Цибуля - 150г;
- Морква - 150г;
- Рис - 1ст.;
- Яйця курячі 1 шт.;
- Пшенична мука - 6 ст.л.;
- Рослинна олія - 100мл.;
- Сіль - 2 ч.л.;
- Спеції - 2 ч.л.;
- Сметана 3 ст.л;
- Томатна паста 3 ст.л.
Приготування:
Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
Крок 1
Промиваємо рис, заливаємо 2 ст. води і варимо.
Пока рис вариться, дрібно нарізаємо цибулю, натираємо моркву на великій тертці.
Крок 2
Сковорідку змащуємо рослинною олією, цибулю і моркву викладаємо та додаємо по пів ч.л. солі та спецій. Прожарюємо моркву та цибулю на невеликому вогні протягом 15 хвилин.
Крок 3
До обжареної цибулі та моркви додаємо рис і даємо трішки охолонути.
Крок 4
Далі нарізаємо маленькими квадратиками капусту та викладаємо на сковорідку, додаючи ще 0,5 ч.л. солі та спецій. Обсмажуємо капусту протягом 10 хвилин та даємо їй трішки охолонути.
Крок 5
В мисці змішуємо м'ясний фарш, смажену цибулю з морквою та капустою, додаємо ще пів ч.л. солі та спецій. Після чого додаємо туди яйце і гарно вимішуємо руками.
Крок 6
З отриманого фаршу формуємо ліниві голубці продовгуватої форми і обвалюємо їх в борошні. Після чого обережно викладаємо наші голубці на сковорідку з гарно розігрітим маслом, обжарюємо їх з усіх сторін на сильному вогні.
Крок 7
Пожарені голубці перекламаємо в кастрюлю і заливаємо їх томатно-сметанковим соусом, добавляємо підсолену воду так, щоб вона не покривала голубці.
Крок 8
Спочатку на сильному вогну прогріваємо голубці в соусі, доводим до кипіння, потім робимо маленький вогонь та накриваємо кастрюлю кришкою. Тушити голубці будемо 30 хвилин.
Крок 9
Подаємо найсмачніші ліниві голубці.
Як повідомляв Знай. ua,
Також Знай. ua писав, що