Зі слив можна приготувати не лише ароматну випічку, а й кисло-солодкий
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт дуже смачного соусу зі слив, який легко приготувати в домашніх умовах, пропонує редакція "Так Просто!".
Інгредієнти:
- 2 кг слив
- 1 головка часнику
- 10 г приправи каррі
- 3 гострих перці чілі
- цукор за смаком
- сіль за смаком
Приготування:
Сливи помийте і видаліть кісточки. Краще всього брати не дуже стиглі сливи. Поки вони тверді, то мають кислинку, яка стане важливою ноткою кисло-солодкого соусу сацебелі. Почистьте часник, помийте гострий червоний перець і витягніть з нього насіння (краще це робити у рукавичках і в жодному разі не торкатися обличчя).
Сливи, часник і гострий перець подрібнюємо на м'ясорубці. Додаємо приправу каррі, сіль і цукор за смаком, вимішуємо. Варіть соус на повільному вогні протягом 30 хвилин. Остудіть і розлийте по стерилізованих банках. Якщо соус заготовлювати на зиму, то закатайте банки стерилізованими кришками.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,