Холодний борщ використовується зазвичай у літньому меню. Ця ситна перша
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти (на каструлю 3 л.):
- 3 великі буряки
- 3 огірки
- 3 шт. картоплі
- 6 шт. яєць
- зелень (цибуля, кінза, петрушка)
- 100 г сметани
- 1 лимон (сік)
- сіль
Приготування:
Буряк вимити та варити його близько 1,5 години. Тепер очистити овоч і натерти на крупній тертці. Викласти в каструлю, залити водою. Картоплю очистити, нарізати дрібними кубиками, залити окропом, зварити до готовності (близько 7 хв). Злити воду.
Зварити яйця — після закипання варити їх 9 хв. Остудити та очистити. Розділити на білки і жовтки. На крупній тертці натерти огірки і яєчні білки. В окремій тарілці змішати нашатковану зелень, яєчні жовтки, сіль. Добре пом'яти товкачем.
До буряка додати терті огірки, яєчні білки, картоплю, розтерту зелень. Перемішати. Якщо потрібно, додати води. Тепер додайте сметану, лимонний сік і сіль. Добре перемішайте. Холодний борщ готовий.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав, їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний