Кукурудза — смачний і корисний овоч, з якого можна приготувати багато цікавих і незвичайних страв. Варіантів приготування цього овоча дуже багато. Такий обід чи вечеря не тільки вгамує почуття голоду, але і подарує вітамінний заряд вашому організму. У кукурудзі містяться вітаміни А, Е, С, К, РР, групи В. 

Інгредієнти (на 2 порції):

  • 1 склянка солодкої кукурудзи або качан
  • 1 ст. ложка кукурудзяного борошна
  • 1/2 ч. л. меленого перцю чилі (за бажанням)
  • 1/2 ч.л. чорного меленого перцю
  • 1 ч. ложка лимонного соку
  • олія
  • сіль

Кукурудза, фото: pixabay.com
Кукурудза, фото: pixabay.com

Приготування:

Популярні новини зараз

Головне за ніч: Європа відмовилася від масок, Ощадбанк виграв суд у Росії, а в Україні змінилися правила харчування

Львівщину по горло завалили горами відходів і мертвих тіл - сморід на всю Україну

У Львові лікарню спіймали на "кишенькових " тарифах, ні квитанції, ні чека - "1200 гривень за три хвилини"

На вулицях Львова розцвіла "квітка смерті" - страшно прекрасна

Показати ще

Нанизуйте кукурудзяні зерна на зубочистки або довгі дерев'яні шпажки. Покип'ятіть їх у воді протягом 2-3 хвилин та остудіть. Тепер добре вимішайте кукурудзяне борошно і сіль.

Розігрійте олію на сковороді. За цей час кукурудзу обваляйте у борошні і невеликими партіями викладайте на розігріту сковорідку. Обсмажуйте їх до рум'яної скоринки. 

Викладіть готову кукурудзу на тарілку і посипте її спеціями за смаком та скропіть лимонним соком.  

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вітамінний компот з порічок на зиму — приготування корисного напою всього у три кроки

Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки

Також Знай.uа" писав, їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний рецепт запікання яблук з сиром та родзинками