Італійська кухня славиться тим, що страви готуються з підручних засобів, зокрема з того, що завалялося в холодильнику. Пироги також не є винятком. Скарпачча — неймовірно смачний пиріг з цукіні, а готується він з підручних продуктів, які напевно є в холодильнику у кожної господині, пише sm-news.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • цибуля – 1 шт.;
  • молоко – 100 мл;
  • борошно – 8 ст. л.;
  • сіль – 1 щіпка;
  • пармезан – 80 г;
  • цукіні – 350 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • яйце – 3 шт.

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки Небезпечний чай на полицях магазинів: як вибрати якісний напій Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
Показати ще

1. Цукіні нарізати тонкими кружками.

2. У мисці змішати до однорідної маси яйця та борошно. Потім додати молоко і ще раз перемішати.

3. Додати до маси сіль, цибулю (нарізану тонкими півкільцями), часник (дрібнонарізаний), пармезан (натерти його на дрібній тертці), спеції за смаком. Перемішати поки тісто не вийде рідким.

4. У тісто додати цукіні, ще раз все перемішати.

5. Помістити тісто у форму для випікання і відправити у розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин.

6. Страву можна подавати до столу як теплою, так і холодною.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати домашні котлети.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт турецького омлету.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати креветки з цвітною капустою.