Італійська кухня славиться тим, що страви готуються з підручних засобів, зокрема з того, що завалялося в холодильнику. Пироги також не є винятком. Скарпачча — неймовірно смачний пиріг з цукіні, а готується він з підручних продуктів, які напевно є в холодильнику у кожної господині, пише sm-news.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- цибуля – 1 шт.;
- молоко – 100 мл;
- борошно – 8 ст. л.;
- сіль – 1 щіпка;
- пармезан – 80 г;
- цукіні – 350 г;
- часник – 1 зубчик;
- яйце – 3 шт.
Спосіб приготування:
1. Цукіні нарізати тонкими кружками.
2. У мисці змішати до однорідної маси яйця та борошно. Потім додати молоко і ще раз перемішати.
3. Додати до маси сіль, цибулю (нарізану тонкими півкільцями), часник (дрібнонарізаний), пармезан (натерти його на дрібній тертці), спеції за смаком. Перемішати поки тісто не вийде рідким.
4. У тісто додати цукіні, ще раз все перемішати.
5. Помістити тісто у форму для випікання і відправити у розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин.
6. Страву можна подавати до столу як теплою, так і холодною.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати домашні котлети.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт турецького омлету.
Також "Знай.ua" писав, як приготувати креветки з цвітною капустою.