Восени на СТБ стартує 10 сезон кулінарного проєкту "МастерШеф". З цієї нагоди суддя Володимир Ярославський поділився двома варіантами
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти рецепту №1:
- Томати - 4 шт.
- Огірок - 1 (очищений)
- Часник - 1/2 зубчики
- Оливкова олія - 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Табаско - декілька крапель
- Чебрець - 2-3 гілочки (тільки листя)
- Болгарський перець - 1 шт. (запечений або очищений)
- Хліб білий без кірок - 2 скибочки
- Страчателла - 4 ложки (або пів пачки)
- Хамон - 4 слайси
- Винний оцет - 1 чайна ложка
Інгредієнти рецепту №2:
- Жовтий помідор - 800 г
- Шпинат - 100 г
- Авокадо - 150 г
- Перець болгарський зелений - 150 г
- Огірок - 250 г
- Часник - 5 г
- Оливкова олія - 50 г
- Лимонний сік - 20 г
- Сіль за смаком
Приготування гаспачо:
Процес приготування гаспачо неймовірно простий. Потрібно всі складові, окрім сиру страчателла, збити за допомогою блендера, процідити і подавати з сиром і оливковою олією.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,