Попри те, що ікра - делікатес не з дешевих, ми можемо приготувати її аналог із такого доступного всім продукту, як червоний буряк. Вам знадобиться лише сам овоч, вершкове масло та лимон. Така ікра смакує зі шматочком чорного хліба. Намажте його сметаною, а зверху викладіть ікру. Смак у такого
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Оригінальний рецепт бурякової ікри пропонує спробувати видання "Зі смаком".
Інгредієнти:
- червоний буряк - 2 шт.
- цукор - 2 ч. л.
- лимон - 1 шт.
- вершкове масло - 100 г
Приготування:
Залийте буряк водою, варіть 30 хвилин. Остудіть овоч, заливши його холодною водою. Зніміть шкірку. Натріть цедру лимона. Вичавіть сік. Наріжте буряк шматочками. Додайте в чашу блендера з цедрою і соком, маслом і цукром. Подрібніть все в однорідну масу.
Розігрійте сковороду та перекладіть на неї бурякову масу, обсмажуйте на середньому вогні, постійно помішуючи, поки не випарується волога. Як правило, знадобиться яких 10 хвилин. Тепер остудіть її.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,