Малинові тарталетки - це ароматна пісочна основа, ніжний крем і свіжі ягоди. Безсумнівно, що ви отримаєте величезне задоволення від кожного шматочка! Щобільше,
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти (на 5 шт. діаметром 11 см):⠀
Основа:
- Сир брикетний - 100 г
- Яйце - 1 шт.
- Борошно - 100 г (рисове і кукурудзяне 1:1)
- Вівсяні висівки / пластівці - 40 г
- Розпушувач - 3 г
- Підсолоджувач, еквівалентний 40 г цукру.⠀
Крем:
- М'який сир - 125 г
- Кокосове молоко з банки - 150 г
- Желатин швидкорозчинний-5 г
- Підсолоджувач, еквівалентний 30 г цукру.
- Малина - 200 г
Кокосове молоко можна замінити м'яким сиром, жирними вершками, брикетним сиром, сирним сиром, Рікоттою.
Приготування:
Тарталетки: ⠀
Вівсяні пластівці подрібнити в блендері. Сир збити до однорідності. Додати яйце, 80 г борошна, подрібнені пластівці, розпушувач і підсолоджувач. Все змішати. Далі, дивлячись по консистенції, можна додати ще трохи борошна.
⠀
Розділити тісто на 5 рівних частин. Присипати поверхню борошном, розкачати кола і викласти у формочки. Дно трохи наколоти зубочисткою. Випікати 20-25 хвилин при 180 градусах.
⠀
Крем:
⠀
Желатин залити водою і залишити набухати на 5 хвилин. Кокосове молоко змішати з м'яким сиром і підсолоджувачем. Додати желатин, розтоплений в мікрохвильовці. Наповнити остиглі тарталетки отриманою сумішшю (залишити ~2 ст.л) і поставити в морозилку на 10 хвилин.
⠀
Дістати тарталетка з морозилки, крем в них повинен загуснути.
Що залишився крем потрібен для того, щоб прикріпити малину. Готові тарталетки прибрати в холодильник на 1-2 години. Зберігати там же.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,