Варення з дині готують дуже рідко, оскільки стигла диня у свіжому вигляді так смачна, що на
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Варення з дині може вийти надто рідким, якщо диня дуже соковита. Тоді потрібно додати цукор і ще уварювати варення. Тому краще беріть диню стиглу, але міцну. Однак якщо візьмете більш ситну диню, консистенція може вийти трохи іншою, радить видання "Повар".
Інгредієнти:
- диня - 2 кг
- цукор - 1,4 кг
- лимонна кислота - 30 г (або сік лимона)
Приготування:
Заготовити цукор, диню, лимонну кислоту. Диню порізати шматочками. Засипати цукром, дати постояти пів години, диня дасть сік. Довести до кипіння і поварити на слабкому вогні 5-10 хвилин. Дати постояти ще 4 години. Проварити варення ще 5-10 хвилин. Готове гаряче варення розкласти по банках і закатати.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,