Приготувати сир в домашніх умовах дуже просто. Щобільше, ви будете впевнені у тому, що він зроблений виключно з натуральних продуктів. Знадобиться лише 3 інгредієнти і зовсім небагато часу. В результаті виходить дуже м'який та ніжний домашній сир. Він прекрасно підійде на сніданок до чаю або до кави з тостами і медом.

Читайте Знай в Google News!

Солоність домашнього сиру можна регулювати на свій смак. Крім того, до нього можна також додати спеції або зелень. Кислинки у такому сирі немає, запаху яєць теж немає.

Домашній сир, скріншот: YouTube
Домашній сир, скріншот: YouTube

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
  • молоко - 1 л
  • сіль - 1 ст. л
  • сметана - 250 г
  • яйце - 3 шт

Приготування:

Молоко закип'ятити і посолити. За цей час збити сметану з яйцями. Коли молоко закипить, додати сметанну суміш. Помішуючи, кип'ятити близько 5 хв.

Як тільки маса відділиться від сироватки, відкинути її на сито. Рідина повинна повністю стекти. А вже через декілька годин сир можна їсти.

Сьогодні всі прагнуть до натуральності та споживання якісних продуктів. Щоб отримати хороший, смачний, корисний і на 100% натуральний сир – його безмовно варто готувати власноруч.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою

Також "Знай.uа" писав, вишукана картопля "Буланжер" - французький рецепт, який підкорив світ простотою і смаком