Морозиво з дині - цікавий десерт, який обов'язково сподобається і дітям, і дорослим. Лише з дині, вершків і цукру можна зробити найсмачніше морозиво. Щобільше процес його приготування дуже простий.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Диня-350 г
  • Вершки 20% жирності-250 г
  • Цукор-2 ст. л.

Диня, фото: pixabay.com
Диня, фото: pixabay.com

Приготування:

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Стиглу диню миємо, чистимо шкірку і видаляємо серцевину з насінням. М'якуш ріжемо на великі шматочки і подрібнюємо в блендері. Вершки змішуємо з цукром і добре збиваємо.

Змішуємо вершки з динним пюре, ретельно перемішуємо. Викладаємо в контейнер з щільно прилеглою кришкою і відправляємо в морозилку на 3-4 години. Суміш, заморожується в контейнері, необхідно в процесі заморозки кожні 20-30 хвилин (протягом 1,5-2 годин) діставати і перемішувати.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я. Фаршировані кабачки готуються дуже швидко, а результат неперевершений.

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою. Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів.

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Навчіться ліпити найсмачніші солодкі вареники у світі