Фруктовий торт не потребує випікання. Він універсальний тим, що можна міняти фрукти і ягоди на ваш смак. Особливо у сезон, коли їх так багато. 

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Сметана - 500 г (або вершки 35%)
  • Фрукти і ягоди - 300 г
  • Готовий бісквіт - 200 г (або будь-яке печиво)
  • Цукор - 200 г
  • Желатин-30 г

Ягоди, фото: pixabay.com
Ягоди, фото: pixabay.com

Приготування:

Популярні новини зараз

Львівщина оплакує смерть студента-медика, усе через помилку лікарів: "Ще жити й жити хлопцю"

У Львові двоє ув'язнених зважилися на втечу з колонії - дві роби, гавкіт собак і колючий дріт

Галкін показав 71-річну Пугачову "у всій красі", стрункі ніжки і не тільки: "Повернув молодість"

Набила обличчя і відірвала яйце: сільська доярка жорстко розправилася з ґвалтівниками

Показати ще

Желатин всипати в невелику місткість і залити 125 мл (пів склянки) чистої холодної води. Залишити на пів години набухати. Набряклий желатин поставити на водяну баню і помішувати до його повного розчинення, не даючи йому закипіти.

Сметану покласти в миску, додати цукор і збити міксером до повного розчинення цукру. Не перестаючи збивати, влити тонкою цівкою желатин, збивати ще близько пів хвилини. Застелити дно глибокої миски харчовою плівкою.

Фрукти і ягоди вимити, очистити від шкірки і кісточок і порізати дрібними шматочками. Бісквіт теж порізати шматочками. Скласти фрукти і ягоди, упереміш з шматочками бісквіта. Залити сметанним кремом, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 2-3 години до повного застигання.

Вийняти миску з холодильника, перевернути торт на тарілку і зняти плівку. Прикрасити торт ягодами, фруктами на ваш смак.

View this post on Instagram

"ФРУКТОВЫЙ ТОРТ " - он без выпечки. Этот торт универсален тем, что можно менять фрукты и ягоды на ваш вкус. Особенно в сезон их так много. Попробуйте и ваши гости будут в восторге. Ингредиенты: 1. Сметана - 500 гр. ( Вместо сметаны можно использовать - Сливки 35%.) 2. Фруктов и ягод - 300 гр. 3. Готовый бисквит - 200 гр. ( С бисквитом торт нежнее, но можно и любое печенье). 4. Сахар - 200 гр. 5. Желатин - 30 гр. ПРИГОТОВЛЕНИЯ : 1. Желатин всыпать в небольшую емкость и залить 125 мл (полстакана) чистой холодной воды. Оставить на полчаса набухать. 2. Набухшей желатин поставить на водяную баню и помешивать до его полного растворения ,не дать ему закипеть. 3. Сметану положить в миску, добавить сахар и взбить миксером до полного растворения сахара. Не переставая взбивать, влить тонкой струйкой желатин, взбивать еще около полминуты. 4.Застелить дно глубокой миски пищевой пленкой. 5. Фрукты и ягоды вымыть, очистить от кожуры и косточек и порезать мелкими кусочками. 6. Бисквит тоже порезать кусочками. 7. Сложить фрукты и ягоды, вперемешку с кусочками бисквита . Залить сметанным кремом, накрыть пищевой пленкой и поставить в холодильник на 2-3 часа до полного застывания. Фруктовый торт без выпечки готов. Вынуть миску из холодильника, перевернуть торт на блюдо и снять пленку. Украсить фруктовый торт ягодами, фруктами на ваш вкус. ПРИЯТНОГО АППЕТИТА!!! #кулинария #готовка #еда #домашняяеда #готовимдома #вкусно #вкуснаяеда #рецепт #рецепты #простыерецепты #вкусныерецепты #завтрак #обед #ужин #рецептынакаждыйдень #рецептдня #готовимбыстро #легкиерецепты #кчаю #десерт #вкусныйдесерт #торт #тортрецепт #тортдомашний #тортбезвыпечки #фруктовыйторт #вкусныйторт

A post shared by Простые и вкусные рецепты! (@yammy_recepts) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня