Фруктовий торт не потребує випікання. Він універсальний тим, що можна міняти фрукти і ягоди на ваш смак. Особливо у сезон, коли їх так багато.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Сметана - 500 г (або вершки 35%)
  • Фрукти і ягоди - 300 г
  • Готовий бісквіт - 200 г (або будь-яке печиво)
  • Цукор - 200 г
  • Желатин-30 г

Ягоди, фото: pixabay.com
Ягоди, фото: pixabay.com

Приготування:

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Желатин всипати в невелику місткість і залити 125 мл (пів склянки) чистої холодної води. Залишити на пів години набухати. Набряклий желатин поставити на водяну баню і помішувати до його повного розчинення, не даючи йому закипіти.

Сметану покласти в миску, додати цукор і збити міксером до повного розчинення цукру. Не перестаючи збивати, влити тонкою цівкою желатин, збивати ще близько пів хвилини. Застелити дно глибокої миски харчовою плівкою.

Фрукти і ягоди вимити, очистити від шкірки і кісточок і порізати дрібними шматочками. Бісквіт теж порізати шматочками. Скласти фрукти і ягоди, упереміш з шматочками бісквіта. Залити сметанним кремом, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 2-3 години до повного застигання.

Вийняти миску з холодильника, перевернути торт на тарілку і зняти плівку. Прикрасити торт ягодами, фруктами на ваш смак.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня