Печиво "Мерзотники" - цих міні рогаликів можна з'їсти величезну кількість, не зупиняючись. Вони настільки смачні, що з'їдаються неймовірно швидко. Для приготування знадобиться мінімум часу і найпростіші інгредієнти.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

Для тіста:

  • пачка маргарину
  • стакан сметани
  • одне яйце
  • 0,5 ч. л. гашеної соди

Для начинки:

  • банка вареного згущеного молока.

Печиво "Мерзотники", скріншот: YouTube
Печиво "Мерзотники", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Приготування:

Замісити тісто, щоб не липло до рук. Розділити його на 6 частин, кожну з яких розкачати в коло. Розрізати його на вісім трикутників.

На трикутник покласти начинку, приблизно 1 чайну ложечку. Тепер згорнути рулетиком та вмочити у цукор. Випікати печиво при 180 градусах протягом 30 хвилин. З вказаних інгредієнтів виходить багато тіста - його буде достатньо на велику кількість печива.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня