Магазинна ковбаса має суперечливу репутацію в народі: її підозрюють у надлишках консервантів і барвників, а також у тому, що до її складу входять трансжири, соя, ГМО чи інші "страшилки". Проте навіть у дієтологів є серйозні претензії до ковбасних виробів — вони виготовлені з переробленого червоного м'яса, а отже їх споживання підвищує ризик серцево-судинних і онкологічних захворювань. Однак любителі ковбаси можуть спробувати приготувати її вдома, і найпростіше зробити її з курки. 

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти

  • 800 гр філе
  • 1 ч.л солі
  • 1 ч.л паприки
  • 4 зубчики часнику (20 гр)
  • 30 гр желатину

 

Популярні новини зараз

Наталія Могилевська блиснула стрункою фігурою, українці вражені: "Прям квітнете"

У Росії загинув актор Дмитро Жулін зірка серіалу "Олександрівський сад"

На Львівщині трагічно загинула молода дівчина, машина в щент: "Намагалася врятувати..."

Помер зірка "Татових дочок " Володимир Чуприков: за плечима понад 170 фільмів і серіалів

Показати ще

Курочку нарізаємо дрібними шматочками, додаємо сіль, паприку, подрібнений часник і желатин.Залишаємо на 30 хв. Викладаємо на харчову плівку і замотуємо кілька разів (стараємося якомога щільніше). З двох сторін зав'язуємо ниткою.

Відправляємо в киплячу воду на 50 хв. Даємо охолонути і ставимо в холодильник.

Однак зауважте, що ця страва не передбачає тривалого зберігання.


View this post on Instagram

Если видите этот пост, оставьте любой смайлик в комментах, пожалуйста, благодаря этому рецепт увидит больше людей😘 . Домашняя колбаса выходит гораздо выгоднее магазинной плюс она намного полезнее. ⏳Время участия: 10 мин 🕰️ Время приготовления: 1ч 20 мин Делала оба варианта, выбирайте какой удобен вам. . Вариант 1-й (на 100гр К119/ Б24/ Ж1/ У0,8): 🔹800гр филе 🔹1 ч.л соли 🔹1 ч.л паприки 🔹4 зубчика чеснока (20гр) 🔹30 гр желатина . Вариант 2-й (на 100гр К163/ Б24/ Ж7/ У0,8): 🔹250 гр филе 🔹250 гр ножки 🔹350 гр бёдра 🔹1 ч.л соли 🔹1 ч.л паприки 🔹4 зубчика чеснока (20гр) 🔹30 гр желатина . Курочку нарезаем мелкими кусочками, добавляем соль, паприку, измельчённый чеснок и желатин. Оставляем на 30 мин. Выкладываем на пищевую пленку и заматываем несколько раз (поплотнее). С двух сторон завязываем ниткой. Отправляем в кипящую воду на 50 мин. Даём остыть и убираем в холодильник. Делаю с вечера, так удобнее и ждать не надо😉 . Приятного аппетита! Автор @127hag

A post shared by КУХНЯ | КУЛИНАРИЯ | РЕЦЕПТЫ (@cooks.story) on

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний.

Як повідомляв Знай.uа, соковиті рулети з курячих стегенець: ідеальний варіант для бутербродів і на закуску.

Знай.uа писав, фруктовий торт без випікання - універсальний рецепт літнього десерту, який вийде у кожного.