Магазинна ковбаса має суперечливу репутацію в народі: її підозрюють у надлишках консервантів і барвників, а також у тому, що до її складу входять трансжири, соя, ГМО чи інші "страшилки". Проте навіть у дієтологів є серйозні претензії до ковбасних виробів — вони виготовлені з переробленого червоного м'яса, а отже їх споживання підвищує ризик серцево-судинних і онкологічних захворювань. Однак любителі ковбаси можуть спробувати приготувати її вдома, і найпростіше зробити її з курки.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти

  • 800 гр філе
  • 1 ч.л солі
  • 1 ч.л паприки
  • 4 зубчики часнику (20 гр)
  • 30 гр желатину

Курочку нарізаємо дрібними шматочками, додаємо сіль, паприку, подрібнений часник і желатин.Залишаємо на 30 хв. Викладаємо на харчову плівку і замотуємо кілька разів (стараємося якомога щільніше). З двох сторін зав'язуємо ниткою.

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней"
Показати ще

Відправляємо в киплячу воду на 50 хв. Даємо охолонути і ставимо в холодильник.

Однак зауважте, що ця страва не передбачає тривалого зберігання.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний.

Як повідомляв Знай.uа, соковиті рулети з курячих стегенець: ідеальний варіант для бутербродів і на закуску.

Знай.uа писав, фруктовий торт без випікання - універсальний рецепт літнього десерту, який вийде у кожного.