Кожен пам'ятає ніжний і приємний солодкий смак цукерок "Корівка" - улюблених солодощів дитинства. Однак не завжди можна бути впевненому у якості магазинних. Тому пропонуємо приготувати їх у домашніх умовах.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 6 ст. цукру
  • 1 ст. л. какао
  • 100 г вершкового масла
  • 2 ст. молока
  • 3 яйця

Цукерки "Корівка", скріншот: YouTube
Цукерки "Корівка", скріншот: YouTube

Приготування:

Змішайте всі продукти і варіть протягом 20 хвилин. Викладіть масу на харчову плівку, розрівняйте, або розлийте по формах. Дайте цукеркам застигнути. Розріжте цукерки на порції.

Дістати вершкові солодощі з формочок можна за допомогою легкого натискання. Домашні цукерки "Корівка" дуже ніжні і приємні на смак, а найголовніше — жодних шкідливих добавок! А оскільки процес приготування дуже простий, то зробити такі цукерки зможе кожен.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою. Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів.

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.