Малиновий джем по-польськи ідеально смакуватиме з хлібом чи булочками. Для приготування цього польської кухні зазвичай використовують смородиновий сік, але замість нього можна взяти сік будь-якої іншої ягоди - вишні, полуниці і чорноплідної горобини.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- сік чорної смородини - 1/2 склянки
- малина - 1 кг
- цукор - 600 г
Спосіб приготування:
Ягоди малини засипте цукром, додайте смородиновий сік. Варіть джем в один прийом, поступово підсилюючи вогонь і енергійно помішуючи масу ложкою або шумівкою. Час від часу знімайте піну. Варіть джем не більше 30 хвилин. Визначте готовність за допомогою краплі, поміщеній на тарілку: вона повинна швидко стати дуже густою.
Потім розкладіть джем в банки у напівохолодженому вигляді, щільно закрийте кришками. Залиште в перевернутому догори дном положенні остигати при кімнатній температурі.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою. Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів.
Також "Знай.uа" писав,