Малиновий джем по-польськи ідеально смакуватиме з хлібом чи булочками. Для приготування цього варення польської кухні зазвичай використовують смородиновий сік, але замість нього можна взяти сік будь-якої іншої ягоди - вишні, полуниці і чорноплідної горобини.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти: 

  • сік чорної смородини - 1/2 склянки
  • малина  - 1 кг
  • цукор  - 600 г

Джем малиновий, фото: instagram.com/recepti_rasha
Джем малиновий, фото: instagram.com/recepti_rasha

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Рак грудей обірвав життя молодої львів'янки, троє янголят залишилися сиротами: "Мамочко, як ми без тебе?"

Львівщина оплакує смерть студента-медика, усе через помилку лікарів: "Ще жити й жити хлопцю"

Наталія Могилевська блиснула стрункою фігурою, українці вражені: "Прям квітнете"

Помер зірка "Татових дочок " Володимир Чуприков: за плечима понад 170 фільмів і серіалів

Показати ще

Ягоди малини засипте цукром, додайте смородиновий сік. Варіть джем в один прийом, поступово підсилюючи вогонь і енергійно помішуючи масу ложкою або шумівкою. Час від часу знімайте піну. Варіть джем не більше 30 хвилин. Визначте готовність за допомогою краплі, поміщеній на тарілку: вона повинна швидко стати дуже густою.

Потім розкладіть джем в банки у напівохолодженому вигляді, щільно закрийте кришками. Залиште в перевернутому догори дном положенні остигати при кімнатній температурі.

View this post on Instagram

Джем малиновый по-польски Для приготовления этого варенья польской кухни Вам потребуется: сок красной или черной смородины 1/2 стакана малина 1 кг сахар 600 г Способ приготовления: Ягоды малины засыпают сахаром, добавляют смородиновый сок и варят до готовности в один прием. Раскладывают в банки в полуохлажденном виде, плотно закрывают крышками и оставляют в перевернутом вверх дном положении остывать при комнатной температуре. Маленькая просьба, если сохраняете рецепт, оставьте любой комментарий👇 Для нас это очень важно.❣ Спасибо😘

A post shared by Лёгкие рецепты (@recepti_rasha) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою.  Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів. 

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня.  Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.