Crazy Cake - це неймовірно смачний американський "божевільний" пиріг. Його придумали у США в період дефіциту. Ця випічка має незвичайний смак, попри свій простий склад. У ньому відсутнє масло, але Crazy Cake абсолютно не поступається за смаковими якостями тортам, у складі яких є цей інгредієнт.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

Для коржів:

  • 2 склянки молока;
  • 2 склянки борошна;
  • 1,5 склянки цукру;
  • 6 ст. л. какао;
  • 4 ч. л. розпушувача.

Для крему:

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще
  • 2 склянки молока;
  • 1 склянка цукру;
  • 3 ст. л. борошна;
  • 1 яйце.

Пиріг "Crazy Cake", скріншот: YouTube
Пиріг "Crazy Cake", скріншот: YouTube

Приготування:

Змішати всі сухі інгредієнти, які входять до складу бісквіта: борошно, цукор, какао і розпушувач. Залити їх теплим молоком і злегка перемішати, збивати довго не потрібно. Вилити тісто у форму для випікання, випікати 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Для приготування крему в окремій каструльці закип'ятити молоко. У мисці збити яйце з цукром і борошном. В отриману масу влити гаряче молоко і відправити на вогонь. При постійному помішуванні довести крем до кипіння і потрібної консистенції.

Приготований шоколадний бісквіт розділити на 2 або 3 коржі, змастити їх теплим кремом. Прикрасити смачний божевільний пиріг "Crazy Cake" на свій розсуд.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою. Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів.

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.