Картопля, запечена з грибами - дуже проста, але дивовижно смачна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Картопля - 4 шт.
- Гриби - 200 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт.
- Майонез - 2 ст. л.
- Сир - 100 г
Приготування:
Картоплю заздалегідь відварити та розрізати на 2 половинки, зробити невеликі поглиблення. Гриби обсмажити з цибулею, майонезом та спеціями.
Начинку викласти в човники з картоплі, зверху посипати тертим сиром. Випікати у розігрітій духовці при 170 градусах протягом 15 хвилин.
Попри те, що рецепт дуже простий, страва неймовірно смачна та ситна. Щобільше, така запечена картопля відмінно виглядатиме не лише на щоденному, але й святковому столі. Ваші гості будуть у захваті від неї.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,