Горщики з м'ясом, квасолею і грибами - шикарний варіант ситної вечері, яку ви зможете приготувати буквально за лічені хвилини. У страву не обов'язково додавати квасолю - інгредієнти можна підібрати на власний смак.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 500 г яловичини (свинини, баранини)
  • 200 г квасолі
  • 300 г помідорів
  • 300 г грибів
  • 200 г болгарського перцю
  • 150 г цибулі
  • сіль
  • перець
  • рослинна олія

Горщики з м'ясом, квасолею і грибами, скріншот: YouTube
Горщики з м'ясом, квасолею і грибами, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Замість маленьких горщиків можна використовувати форму для запікання з кришкою, об'ємом близько 2,5 л. З вказаної кількості інгредієнтів виходить 5 середніх горщиків, об'ємом 500 мл. При подачі посипте зеленню - петрушкою, кропом, або зеленою цибулею.

Квасолю замочити на 3-4 години, а краще на всю ніч. Відварити її до готовності. Слід врахувати, що різні сорти квасолі варяться по різному. Якщо ви не любите квасолю, можна її не додавати.

Цибулю дрібно нарізати. М'ясо нарізати невеликими шматочками. Гриби - невеликими скибочками. Перець очистити від насіння, нарізати соломкою. Помідори - кубиками.

На рослинній олії обсмажити цибулю. Додати м'ясо, трохи обсмажити.Додати гриби, посолити, поперчити. Додати перець, смажити 5 хвилин. Додати помідори, смажити 2-3 хвилини.

У горщики викласти трохи м'яса. На м'ясо викласти квасолю. Поверх квасолі - м'ясо. Налити трохи води (близько 50 мл). Закрити кришечкою та поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом години.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою. Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів.

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.