Сирний пиріг на сковороді за 15 хвилин - відмінне рушення, коли треба нагодувати всю сім'ю, а часу обмаль. Для пирога потрібні найпростіші продукти, які завжди є вдома.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Сир - 200 г
  • Кефір - 200 г
  • Курячі яйця - 2 шт.
  • Цукровий пісок - 50 г
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Екстракт ванілі - 1 ч. л.
  • Сода - 3/4 ч. л
  • Борошно - 150 г

Приготування пирога, скріншот: YouTube
Приготування пирога, скріншот: YouTube

Приготування:

У посудину розбиваємо яйця, додаємо кефір, сир, цукор, сіль, екстракт ванілі. Перемішуємо все. Просіваємо в миску борошно і соду і знову добре перемішуємо. Тісто повинно мати густу консистенцію як на оладки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Сковорідку розігріваємо з додаванням рослинної олії. Зменшуємо вогонь. Викладаємо тісто і розрівнюємо. Закриваємо кришку і готуємо 5-6 хвилин на вогні трохи нижче середнього, поки пиріг не підрум'яниться. Кришку не відкриваємо.

Потім акуратно перевертаємо на іншу сторону. Для цього можна використати велику тарілку. Готуємо ще 5-6 хвилин з іншого боку до зарум'янювання. Перевіряємо готовність зубочисткою.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою. Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів.

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.