Пампушки з часником і зеленню найчастіше готують до червоного українського борщу. З тістом за цим
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Пшеничне борошно - 500 г
- Пресовані дріжджі - 20 г
- Сіль - 0.5 ч. л.
- Цукор - 1 ч. л.
- Рослинна олія - 50 мл
- Тепла вода - 300 мл
- Зелень - 1 невеликий пучок
- Часник - 2-3 зубчики
- Вершкове масло - 10 г
Приготування:
Змішуємо просіяне борошно (200 г) з дріжджами, теплою водою і цукром. Накриваємо кришкою і залишаємо на 30-40 хвилин. Додаємо масло і сіль. Потім поступово додаємо борошно, що залишилося просіяне. Замішуємо тісто протягом 10-15 хвилин. Тісто має вийти м'яким і податливим.
Готове тісто скачуємо в кулю і накриваємо кухонним рушником. Ми залишаємо в теплому місці. Коли тісто збільшиться в 2 рази, викладаємо його на робочу поверхню, формуємо одну кулю. Форму для випікання добре змащуємо вершковим маслом.
Готове тісто ділимо на 2 частини з кожної розгортаємо прямокутник, звертаємо в рулет і відрізаємо по невеликому шматочку. Умочуємо кожну булочку в суміш з рубаної зелені, часнику і рослинного масла. Викладаємо булочки в підготовлену форму.
Накриваємо форму з тістом харчовою плівкою і залишаємо на вистоювання на 60-90 хвилин. Потім ставимо в розігріту до 210 С духову шафу приблизно на 30 хвилин, до готовності і апетитною золотистої скоринки на поверхні пампушок. Даємо пампушкам трохи охолонути у формі, потім дістаємо їх і подаємо до столу.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,