Від класичної кабачкова аджика відрізняється м'якістю смаку і тим, що подавати її у вигляді окремого
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Кабачки - 3 кг
- Морква - 500 г
- Перець солодкий - 500 г
- Часник - 5 головок
- Помідори - 1,5 кг
- Червоний перець мелений - 2,5 ст. л
- Цукор - 100 г
- Сіль - 2 ст. л.
- Масло рослинне - 200 г
Приготування:
Помідори подрібнити в м'ясорубці. Кабачки очистити від шкіри і теж пропустити через м'ясорубку. Наступним на черзі - солодкий перець, за ним - морква. Видавити часник або подрібнити в ступці. Всі овочі об'єднати. Додати сіль, цукор, масло.
Варити кабачкову аджику на середньому вогні періодично помішуючи 40 хвилин. Потім додати червоний перець і проварити аджику з кабачків ще 10 хвилин. Перекласти аджику в стерильні теплі банки і закатати. Перевернути догори дном і укутати ковдрою на ніч.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,