Українська телеведуча Лілія Ребрик вважає, що балувати себе шоколадом хоча б раз в тиждень просто необхідно. Саме з цієї причини вона поділилася рецептом італійського
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
"Побалуємо себе сьогодні шоколадом? Навіть гуру програм зі схуднення закликають раз на тиждень дати собі можливість троооошечки розслабитися! І мій сьогоднішній #рецептвідліліребрик ідеально для цього підходить! Це - торт капрезе! Творіння італійських кухарів, а вони - точно знають сенс у смачних десертах!", - написала Ребрик.
Інгредієнти:
- 100 г шоколаду темного
- 70 г шоколаду молочного
- 120 г вершкового масла
- 4 яйця
- 100 г цукру
- 100 г мигдалю смаженого
- 1 ст. л. какао-порошку
Приготування:
Увімкніть духовку на 175 градусів і підготуйте деко: трохи протріть вершковим маслом і присипте какао. Поламайте на шматочки шоколад, масло наріжте на кубики, у глибокій мисці на водяній бані розтопіть їх, має вийти однорідна густа маса. Відставте у бік, хай охолоне трохи.
Тим часом подрібніть мигдаль. В іншу глибоку миску вбийте яйця і поєднайте їх з цукром. Додайте мелений мигдаль і какао. З’єднайте з трохи остиглою шоколадною масою. Все перемішайте і поставте у духовку на 40-45 хвилин. Коли пиріг буде готовий - присипте його трохи какао. Для краси можна посипати мигдальною крихтою.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,