Українська телеведуча Лілія Ребрик вважає, що балувати себе шоколадом хоча б раз в тиждень просто необхідно. Саме з цієї причини вона поділилася рецептом італійського торта капрезе. Відповідний допис з'явився на сторінці Лілії Ребрик в Інстаграмі.

Читайте Знай в Google News!

"Побалуємо себе сьогодні шоколадом? Навіть гуру програм зі схуднення закликають раз на тиждень дати собі можливість троооошечки розслабитися! І мій сьогоднішній #рецептвідліліребрик ідеально для цього підходить! Це - торт капрезе! Творіння італійських кухарів, а вони - точно знають сенс у смачних десертах!", - написала Ребрик.

Лілія Ребрик, фото: instagram.com/liliia.rebrik
Лілія Ребрик, фото: instagram.com/liliia.rebrik

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
  • 100 г шоколаду темного
  • 70 г шоколаду молочного
  • 120 г вершкового масла
  • 4 яйця
  • 100 г цукру
  • 100 г мигдалю смаженого
  • 1 ст. л. какао-порошку

Приготування:

Увімкніть духовку на 175 градусів і підготуйте деко: трохи протріть вершковим маслом і присипте какао. Поламайте на шматочки шоколад, масло наріжте на кубики, у глибокій мисці на водяній бані розтопіть їх, має вийти однорідна густа маса. Відставте у бік, хай охолоне трохи.

Тим часом подрібніть мигдаль. В іншу глибоку миску вбийте яйця і поєднайте їх з цукром. Додайте мелений мигдаль і какао. З’єднайте з трохи остиглою шоколадною масою. Все перемішайте і поставте у духовку на 40-45 хвилин. Коли пиріг буде готовий - присипте його трохи какао. Для краси можна посипати мигдальною крихтою.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.