Часникова картопля - простенький, але дуже смачний , який виручить, коли до приходу гостей залишилось мало часу. Дуже зручно відварити картоплю заздалегідь і поставити її в духовку перед подачею на стіл.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Компоненти для часникового масла:
- 100 г м'якого вершкового масла
- 5 ст. л. тертого пармезану
- 1 ст. л. сметани
- 3 очищених і розчавлених зубчики часнику
- 3 ст. л. дрібно порізаної петрушки
Приготування:
Беремо 5 картоплин. Ретельно миємо їх. Складаємо картоплю в каструлю. Потім наливаємо стільки води, щоб картопля була трохи прикрита. Варимо до готовності. Зливаємо воду.
Для приготування часникового масла всі компоненти перемішуємо приправляємо меленим перцем і якщо потрібно, то сіллю. Картоплю розрізати уздовж, покласти на змащену маслом форму. Намазуємо на кожну картоплину часникове масло і ставимо в розігріту до 250 г духовку. Час готування 10-15 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", . Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав,