Знаменитий британський шеф-кухар і ведучий телешоу "Пекельна кухня" Гордон
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Відео з його рекомендаціями опубліковано на YouTube-каналі Cooking basics with Gordon Ramsay.
"Пасту легко недоварити або переварити. Я навчу вас, як зробити її ідеальною", - пообіцяв Рамзі.
Рамзі радить взяти містку каструлю, щоб у макаронів було достатньо місця рівномірно проваритися, і наповнити її водою. Потім потрібно злегка посолити, додати оливкової олії і довести воду до кипіння.
Кухар рекомендує засипати макарони, коли вода починає вирувати. При приготуванні спагетті він радить опустити в киплячу воду спочатку один кінець макаронів, а, коли той розм'якне, помістити іншу частину. Рамзі наполягає, що готувати цю страву треба строго за часом, і пропонує скористатися таймером.
"Ступінь готовності пасти можна визначити пальцями. "Аль денте" на дотик просто приємна і злегка щільна всередині. Але точно не тверда і не не хрустка", - описав кухар ідеальний стан страви.
Коли макарони готові, злити воду через друшляк і приправити їх сіллю та перцем. Потім Рамзі зазвичай додає столову ложку оливкової олії і розмішує, щоб макарони не злиплися.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,