Бурякова ікра виходить гостренька і соковита. Цей
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 2 кг буряка (натерти на тертці)
- 1 кг моркви (натерти на тертці)
- 1 кг цибулі (дрібно нарізати)
- 0,8 кг помідорів (прокрутити на м'ясорубці)
- 1 стручок гіркого перцю (прокрутити разом з помідорами)
- 80 мл оцту 9%
- 1 ст. л. солі з гіркою або за смаком
- 80 г цукру (2-3 ст. л. з гіркою)
- 250-300 мл олії
- 1 головка часнику (пропустити через прес)
- спеції - перець духмяний, насіння кропу, лавровий лист.
Приготування:
Спершу потрібно приготувати засмажку з цибулі і моркви на рослинній олії. Коли овочі стануть прозорими, влити помідори, дати масі закипіти і покласти буряк. Додати сіль, цукор, спеції, оцет. Перемішати і тушкувати овочі на невеликому вогні протягом 1,5 години.
Перед закінченням варіння покласти часник. Киплячу масу розкласти в банки і закрутити, перевернути і укутати до повного охолодження. Вихід - 6 баночок по 0,5 л. У міру гостренька, кисленька, соковита ікра вдало урізноманітнить ваш стіл взимку.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,