Цибулеві кільця в клярі - відмінна закуска, яка підійде до пивних напоїв, стане хорошим доповненням до основної страви або для перекусу. Щобільше, готуються вони швидко і без зайвих зусиль. Цибулеві кільця можна назвати бюджетною, але дуже апетитною
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста - 2 головки
- Яйце куряче - 2 штуки
- Сметана - 100 г
- Борошно пшеничне - 100 г
- Сіль - 1 чайна ложка
- Олія
Приготування:
Прорізати цибулю кільцями товщиною 6 мм. Обдати колечка в друшляку окропом. Для кляру збити яйця, додати сіль і сметану, вмішати борошно. Консистенція повинна бути, як на оладки. Занурити колечка в кляр.
Розігріти масло в сковороді, акуратно обсмажити колечка з двох сторін до золотистого кольору. Можна подавати з томатним або білим часниковим соусом.
Порада: не варто брати надто великі цибулини, оскільки їх буде незручно різати і смажити, а кільця будуть розпадатися у руках.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,