Цибулеві кільця в клярі - відмінна закуска, яка підійде до пивних напоїв, стане хорошим доповненням до основної страви або для перекусу. Щобільше, готуються вони швидко і без зайвих зусиль. Цибулеві кільця можна назвати бюджетною, але дуже апетитною стравою.  

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста - 2 головки
  • Яйце куряче - 2 штуки
  • Сметана - 100 г
  • Борошно пшеничне - 100 г
  • Сіль - 1 чайна ложка
  • Олія

Цибуля, скріншот: YouTube
Цибуля, скріншот: YouTube

Приготування:

Прорізати цибулю кільцями товщиною 6 мм. Обдати колечка в друшляку окропом. Для кляру збити яйця, додати сіль і сметану, вмішати борошно. Консистенція повинна бути, як на оладки. Занурити колечка в кляр.

Популярні новини зараз

Львівський лікар запропонував городянам заробити на траві: "Штрафи більше не лякають"

Леся Нікітюк блиснула голою попою

Прикутий до ліжка Моїсеєв став повним жебраком - друзі забули, концертів немає: що чекає на "голубую луну"

Кернеса екстрено відправили в німецьку клініку до отруєного Навального - чекає складна операція

Показати ще

Розігріти масло в сковороді, акуратно обсмажити колечка з двох сторін до золотистого кольору. Можна подавати з томатним або білим часниковим соусом.

Порада: не варто брати надто великі цибулини, оскільки їх буде незручно різати і смажити, а кільця будуть розпадатися у руках.

View this post on Instagram

ЛУКОВЫЕ КОЛЬЦА В КЛЯРЕ Ингредиенты: Лук репчатый 2 головки Яйцо куриное 2 штуки Сметана 100 г Мука пшеничная 100 г Соль 1 чайная ложка Масло растительное Приготовление: 1. Прорезать лук колечками толщиной 6 мм. 2. Обдать колечки в дуршлаге кипятком. 3. Для кляра: взбить яйца, добавить соль и сметану, вмешать муку. Консистенция как на оладьи. 4. Окунуть колечки в кляр. 5. Разогреть масло в сковороде, аккуратно обжарить колечки с двух сторон до золотистого цвета. Можно подавать с томатным или белым чесночным соусом. #eda #vkusno #вкусно #рецепты #еда #вкуснаяеда #кулинария #вкусныерецепты #recepty #food #foodporn

A post shared by Вкусное - Вкусно 🍩 (@savory_tasty) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби