Лише з двох компонентів - стиглих помідорів та болгарського перцю - можна приготувати неймовірно смачний та універсальний салат на зиму. З вказаної нижче кількості компонентів виходить 6 літрових баночок
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 5 кг стиглих помідорів
- 3 ст. л. солі
- 300 г цукру
- 3 кг болгарського перцю
Приготування:
5 кг стиглих помідорів, пропустіть їх через м'ясорубку і варіть на повільному вогні протягом години. Додайте 3 ст. л. солі і 300 г цукру і поваріть ще пів годинки. Поки уварюються помідори, візьміть 3 кг болгарського перцю, наріжте півкільцями і можна додавати його до помідорів.
Всі інгредієнти разом варимо ще близько пів години і в гарячому вигляді викладаємо у стерилізовані банки. Найбільш практично використовувати літрові, щоб потім відкрита банка не стояла довго в холодильнику, якщо все не з'їдається швидко.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,