Лише з двох компонентів - стиглих помідорів та болгарського перцю - можна приготувати неймовірно смачний та універсальний салат на зиму. З вказаної нижче кількості компонентів виходить 6 літрових баночок смакоти.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 5 кг стиглих помідорів
  • 3 ст. л. солі
  • 300 г цукру
  • 3 кг болгарського перцю

Помідори, скріншот: Youtube
Помідори, скріншот: Youtube

Приготування:

Популярні новини зараз
Кого в першу чергу мобілізують після оновлення даних "З нас деруть три шкіри, цинічно та жорстоко": експерт пояснив, як можна було виправити ситуацію Росія хоче добити українців у липні: астролог попередив про важку небезпеку Vodafone дав можливість залишатися на зв'язку за 35 гривень на місяць: як скористатися шансом
Показати ще

5 кг стиглих помідорів, пропустіть їх через м'ясорубку і варіть на повільному вогні протягом години. Додайте 3 ст. л. солі і 300 г цукру і поваріть ще пів годинки. Поки уварюються помідори, візьміть 3 кг болгарського перцю, наріжте півкільцями і можна додавати його до помідорів.

Всі інгредієнти разом варимо ще близько пів години і в гарячому вигляді викладаємо у стерилізовані банки. Найбільш практично використовувати літрові, щоб потім відкрита банка не стояла довго в холодильнику, якщо все не з'їдається швидко.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби