Всесвітньо відомий кухар Джеймі Олівер показав, як приготувати неймовірно смачну страву всього лише з картопляного пюре і ковбасок. Він пообіцяв, що ця суперпроста
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1,2 кг картоплі
- 6 вищих сортів сосисок Камберленд або вегетаріанських
- оливкова олія
- 2 великі цибулі-порей
- 2 яблука
- ½ пучка чебрецю (10 г)
- 4 столові ложки звичайного борошна
- 600 мл напівжирного молока
- 3 чайні ложки англійської гірчиці
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 ° C / 400 ° F. Очистіть картоплю, наріжте шматочками рівного розміру і варіть у великій каструлі з киплячою підсоленою водою протягом 15 хвилин або до готовності. Тим часом підсмажте ковбаски у великій антипригарній каструлі на середньому вогні, регулярно підкидаючи. Якщо ви використовуєте вегетаріанські ковбаски, додайте 1 столову ложку оливкової олії.
За цей час почистьте цибулю-порей, розріжте її навпіл, промийте і наріжте товщиною 1 см. Яблука потрібно очистити від шкірки, серцевини та нашаткувати шматочками розміром 1 см. Коли ковбаски на сковорідці стануть золотистого кольору приберіть їх на тарілку.
Покладіть цибулю-порей і яблуко на сковороду, додайте більшу частину чебрецю. Додайте трішки води, приправте морською сіллю і чорним перцем, потім накрийте кришкою і варіть 20 хвилин, періодично помішуючи. Злийте картоплю, розімніть з половиною борошна, а потім приправте за смаком. Злегка натріть форму для запікання 20 см х 28 см олією.
Коли пюре охолоне, кінчиками пальців розподіліть дві третини його рівномірно по дну та боках посуду. Борошно, що залишилося, розмішайте з цибулею-порей, потім поступово вмішайте молоко, а тоді - гірчицю. Варити потрібно на повільному вогні 5 хвилин, або поки не стане густим і кремовим.
Наріжте сосиски товщиною 1 см і потушкуйте більшість із них на сковороді разом, а потім рівномірно ложкою викладіть страву, вистелену пюре. На жаростійкому папері розподіліть пюре, щоб сформувати "кришку" для пирога. Акуратно перенесіть його на форму та притисніть краї. Зверху викладіть, злегка втискаючи, ковбаски, які залишилися, та обережно змастіть 1 столовою ложкою олії.
Випікайте на дні духовки протягом 40 хвилин або до золотистого кольору, додавши листя чебрецю, що залишилися, протягом останніх 5 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,