Пончики за цим рецептом виходять на смак зовсім не жирні. Однак, головне - добре промокнути їх паперовим рушником. Такі смаколики з дитинства повертають нас до рідної домівки, до гучного сімейного столу. Пончики, посипані цукровою пудрою, з начинкою і без неї, відмінно підійдуть до сімейного чаювання.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Яйця - 2 шт.
  • Згущене молоко - 190 г
  • Щіпка солі
  • Борошно - 300 г
  • Розпушувач - 1 ч. л.

Домашні пончики, скріншот: YouTube
Домашні пончики, скріншот: YouTube

Домашні пончики, скріншот: YouTube
Домашні пончики, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Тіна Кароль засвітила тату в цікавому місці та запропонувала таку ж усім

"Коханка" Путіна Кабаєва безслідно зникла, на кладовищі помітили дивні речі

У Львові раптово помер легендарний лікар, який врятував тисячі життів

Кернеса екстрено відправили в німецьку клініку до отруєного Навального - чекає складна операція

Показати ще

Приготування:

Збиваємо яйця, згущене молоко і дрібку солі. У борошно додати розпушувач і просіяти в яйця зі згущеним молоком. Спочатку збивати, а потім замісити руками. Тісто не повинно приставати до рук.

Далі формуємо кульки розміром з волоський горіх. Накриваємо рушником, щоб тісто не обвітрилося. Дайте трохи пончикам відпочити.

У сотейник наливаємо олії так, щоб вона покривала пончики хоча б на половину. Обсмажуємо їх з усіх боків. Перед подачею присипати цукровою пудрою.

Домашні пончики, скріншот: YouTube
Домашні пончики, скріншот: YouTube

View this post on Instagram

ПОНЧИКИ ⠀ Ингредиенты: Яйца - 2 шт Сгущенка - 190 г Щепотка соли Мука -300 г Разрыхлитель-1 ч.л. ⠀ Тесто: Взбиваем яйца, сгущенку и щепотку соли. В муку добавить разрыхлитель и просеять в яйца со сгущенкой. Сначала мешать венчиком, потом замесить руками. Тесто не должно приставать к рукам. Далее формируем шарики размером с грецкий орех. Накрываем полотенцем, чтобы тесто не обветрилось. Дайте чуть чуть пончикам отдохнуть. В сотейник наливаем масла так, чтобы покрывал пончики хотя бы на половину. Обжариваем их со всех сторон. Перед подачей присыпать сахарной пудрой.

A post shared by ПОВАРСКИЕ СЕКРЕТЫ (@cookery_secrets) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби