Солянка - це перша з насиченим м'ясним смаком. Для найпростішої версії домашньої солянки можна взяти м'ясний або курячий бульйон, копчену свинячу груднину, чорні або зелені оливки без кісточок, віденські сосиски, солоні огірки і каперси. Як фінальний штрих - сік одного лимона і свіжу зелень петрушки. Пропорції - в залежності від бажаної густоти і кислоти.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- м'ясо на кістці
- цибуля
- морква
- солоні огірки
- томатна паста
- сосиски
- ковбаса сервелат
- капуста
- оливки
- картопля
- лавровий лист
- перець горошком
- часник
- зелень
Приготування:
Варимо бульйон з м'яса на кістці, можна взяти лопатку. У бульйон додати також пів цибулини і половинку моркви. За цей час зробити засмажку з моркви, цибулі кубиком та солоних огірків. Смажимо протягом 7 хв і додаємо томатну пасту, потім ще 7 хв і вимикаємо.
Сосиски нарізати кружечком, сервелат порізати соломкою. Все це швидко на великому вогні обсмажити трохи, близько 5 хв. М'ясо виймаємо і нарізаємо кубиком. У бульйон закидаємо трохи капусти та засмажку.
Оливки нарізати кружечком, додати у страву. А також влити туди 1 стакан розсолу від огірків і розсіл від оливок. Додати нарізану кубиками картоплю, а також лавровий лист і перець горошком. Варити ще протягом 10 хв і в кінці додати засмажку з сосисок і сервелату. Потім - нарізане м'ясо.
Наприкінці видавити 2 зубчики часнику і посипати зеленню. Прибрати з плити і дати солянці настоятися.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", . Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, . Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби