Торт "П'яна вишня" - бісквітно-шоколадно-вишневий десерт є справжньою класикою. Він славиться насиченим смаком та ніжністю. Варіантів його приготування чимало. Головне ж – чудове і неповторне поєднання шоколаду і вишні.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

Тісто:

  • 5 яєць
  • 1 склянка цукру
  • 0,5 ч. л. соди (погасити оцтом),
  • 2 ст. л. какао,
  • 1 склянка борошна.

Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube
Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крем:

  • 0,5 банки згущеного молока
  • 200 г вершкового масла

Полива:

  • 1,5 ст. л. молока,
  • 3 ст. л. цукру,
  • 1,5 ст.л. какао.
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • вишня
  • вино

Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube
Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube

Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube
Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube

Приготування:

Вишню залити червоним вином та витримати добу. Для приготування тіста 5 яєць і 1 стакан цукру збити, додати 0,5 ч.л. соди (погасити оцтом), 2 ст. л. какао, 1 склянка борошна. Перемішати і спекти корж. Остудити, зрізати верхівку, вийняти середину. Повинна залишитися порожня форма.

Крем: 0,5 банки згущеного молока і 200 г вершкового масла збити. З'єднати м'якуш торта, крем і вишню. З'єднуємо і укладаємо назад в порожню форму.

Глазур: 1,5 ст.л. молока, 3 ст. л. цукру, 1,5 ст. л. какао. Ставимо на вогонь і постійно помішуємо. Знімаємо з вогню і додаємо 2 ст.л. вершкового масла. Торт закриваємо кришечкою коржа і заливаємо глазур'ю. Прикрашаємо вишнями.

Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube
Торт "П'яна вишня", скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби