Торт "П'яна вишня" - бісквітно-шоколадно-вишневий
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
Тісто:
- 5 яєць
- 1 склянка цукру
- 0,5 ч. л. соди (погасити оцтом),
- 2 ст. л. какао,
- 1 склянка борошна.
Крем:
- 0,5 банки згущеного молока
- 200 г вершкового масла
Полива:
- 1,5 ст. л. молока,
- 3 ст. л. цукру,
- 1,5 ст.л. какао.
- 2 ст. л. вершкового масла
- вишня
- вино
Приготування:
Вишню залити червоним вином та витримати добу. Для приготування тіста 5 яєць і 1 стакан цукру збити, додати 0,5 ч.л. соди (погасити оцтом), 2 ст. л. какао, 1 склянка борошна. Перемішати і спекти корж. Остудити, зрізати верхівку, вийняти середину. Повинна залишитися порожня форма.
Крем: 0,5 банки згущеного молока і 200 г вершкового масла збити. З'єднати м'якуш торта, крем і вишню. З'єднуємо і укладаємо назад в порожню форму.
Глазур: 1,5 ст.л. молока, 3 ст. л. цукру, 1,5 ст. л. какао. Ставимо на вогонь і постійно помішуємо. Знімаємо з вогню і додаємо 2 ст.л. вершкового масла. Торт закриваємо кришечкою коржа і заливаємо глазур'ю. Прикрашаємо вишнями.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,