Огірки в томаті на зиму - неймовірно смачний
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 2,5 кг огірків
- 1-1,25 кг помідор
- 100 г часнику
- 100 г цукру (4 ст. ложки з гіркою)
- 1,5 ст. ложки крупної солі (з гіркою) або 45 г
- 1 ст. ложка 70% оцту
- 100 г соняшникової олії (не обов'язково)
Приготування:
Огірки порізати кільцями приблизно по 1-2 см. Помідори порізати, можна зняти шкіру, опустивши на 1 хвилинку в окріп. А ще краще пропустити через м'ясорубку - тоді не буде жодних втрат і більше буде соку. Часник порізати кільцями товщиною ~ 1,5-2 мм.
Помістити у посуд, у якому будемо відварювати: огірки, помідори, сіль, цукор, олію. Дати постояти приблизно протягом 1 години, за цей час виділиться більше соку.
Масу довести до кипіння, варити близько 10 хв. (~5-7 хв, щоб огірочки були хрусткі). За 1 хв до закінчення варіння додати часник і оцет. Гарячим розкласти в 0,5 літрові банки, закрити металевими кришками та перевернути.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,