Осінь у всю вже огортає прохолодою українські міста і селища. Тепер можна погуляти в парку біля пожовклого листя, а також не потрібно забувати, що осінь — це час змін в настрої. Так чому ж нам не налаштувати себе на оптимізм і не зробити смачний пиріг, саме тому ми для наших читачів знайшли відмінний рецепт м'якого, повітряного і простого в приготуванні пирога — шарлотки з абрикосами.

Читайте Знай в Google News!

Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації пабліку в Instagram "_zdorovoe_pitanie".

Що нам потрібно:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Яйце 2 - 4 шт.

Рисове борошно - 60 гр.

Абрикоси - 150 гр (вага без кісточок).

Розпушувач - 1/2 ч. л.

Ванілін - 1 гр.

Підсолоджувач (за смаком).

Спосіб приготування:

Яйця збити з підсолоджувачем в пишну масу протягом 5 хвилин. Додати просіяне борошно з розпушувачем. Перемішати лопаткою акуратними обволікаючими рухами. З абрикосів видалити кісточки і нарізати часточками.

На дно форми викласти половину абрикосів, вилити тісто, зверху покласти абрикоси, які залишилися. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах 25 - 30 хвилин до сухої зубочистки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, рецепт апельсинових цукерок для любителів гострих відчуттів.

Як повідомляв Знай.uа, хрусткі огірки в томаті на зиму: оригінальний спосіб консервування.

Знай.uа писав, перець печений маринований - рецепт чудової закуски на кожен день і для святкового застілля.