Осінь у всю вже огортає прохолодою українські міста і селища. Тепер можна погуляти в парку біля пожовклого листя, а також не потрібно забувати, що осінь — це час змін в настрої. Так чому ж нам не налаштувати себе на оптимізм і не зробити смачний пиріг, саме тому ми для наших читачів знайшли відмінний рецепт м'якого, повітряного і простого в приготуванні пирога — шарлотки з абрикосами.

Читайте Знай в Google News!

Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації пабліку в Instagram "_zdorovoe_pitanie".

View this post on Instagram

ПП ШАРЛОТКА С АБРИКОСАМИ ⠀ Мягкий, воздушный и простой в приготовлении пирог😋 Отлично подойдёт для семейного чаепития! ⠀ Вес: 310 гр КБЖУ на 100 гр: 176,66/8,63/5,97/20,60 ⠀ ✔ Рецепт: Яйцо С2 - 4 шт ( С1 - 3 шт будет достаточно) Рисовая мука - 60 гр Абрикосы - 150 гр (вес без косточек) Разрыхлитель - 1/2 ч.л. Ванилин - 1 гр Подсластитель - фитпарад #7 4 саше ⠀ Яйца взбить с подсластителем в пышную массу в течении 5 минут. Добавить просеянную муку с разрыхлителем. Перемешать лопаткой аккуратными обволакивающими движениями. Из абрикосов удалить косточки и нарезать дольками. На дно формы (у меня 14 см) выложить половину абрикосов, вылить тесто, сверху положить оставшиеся абрикосы. Выпекать в заранее разогретой духовке при 180 градусах 25 - 30 минут до сухой зубочистки. ⠀ Приятного аппетита! ⠀ Автор: @na_pp_natalie

A post shared by ПРАВИЛЬНОЕ ПИТАНИЕ (@_zdorovoe_pitanie_) on

Популярні новини зараз

Молодий киянин сигонув з мосту Патона "заради друзів"

Українці масово помирають у власних домівках, лікарі розводять руками: "Не дочекалися"

Українець потрапив у страшну біду в Чехії, дружина сивіє від горя: "Допоможіть"

Українська Кардашьян закрилася у примірювальній магазину і почала "любити" себе

Показати ще

Що нам потрібно:

Яйце 2 - 4 шт.

Рисове борошно - 60 гр.

Абрикоси - 150 гр (вага без кісточок).

Розпушувач - 1/2 ч. л.

Ванілін - 1 гр.

Підсолоджувач (за смаком).

Спосіб приготування:

Яйця збити з підсолоджувачем в пишну масу протягом 5 хвилин. Додати просіяне борошно з розпушувачем. Перемішати лопаткою акуратними обволікаючими рухами. З абрикосів видалити кісточки і нарізати часточками.

На дно форми викласти половину абрикосів, вилити тісто, зверху покласти абрикоси, які залишилися. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах 25 - 30 хвилин до сухої зубочистки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, рецепт апельсинових цукерок для любителів гострих відчуттів.

Як повідомляв Знай.uа, хрусткі огірки в томаті на зиму: оригінальний спосіб консервування.

Знай.uа писав, перець печений маринований - рецепт чудової закуски на кожен день і для святкового застілля.