Тепла осінь в самому соку, вересень добігає кінця, а жовтень вже стукає в двері. Приходить час для домашніх посиденьок ввечері і теплого чаювання. Спеціально для таких випадків ми і ділимося з тобою наш дорогий читач, дуже цікавими рецепт. На цей раз ми відшукали рецепт смачної запіканки з ягодами, на яку потрібно витратити всього одну годинку свого часу, зате який буде приємний вечір.

Читайте Знай в Google News!

Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації в мережі Instagram пабліку з корисними рецептами"pp_skill".

Рецепт запіканки з ягодами, скріншот: Instagram / / pp_skill
Рецепт запіканки з ягодами, скріншот: Instagram / / pp_skill

"Запіканка, що тане в роті. Я її готую ну дуже часто, спробуйте не пошкодуєте. Так що, тик лайк по фото, зберігаємо і готуємо.", - пише автор рецепту.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

КБЖВ (співвідношення калорій, білків, жирів і вуглеводів, які потрапляють до організму з їжею) на 100 г запіканки без добавок 106/14/3/7.⠀

Що нам потрібно: 3 яйця; 400 г 0,2% сиру; 100 мл 0,5% молока; 40 г кукурудзяного крохмалю; підсолоджувач.

Спосіб приготування: білки збити до міцних піків. Всі інші інгредієнти змішати блендером, щоб не було крупинок. Вмішати білки до сирної маси. Перелити в форму (беремо форму з високими бортиками, посипаємо ягодами і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на ~40-50 хв. Даємо охолонути і тільки тоді дістаємо з форми.

Варто також нагадати нашим читачам, що щосуботи на СТБ глядачам показують нові випуски 10 сезону кулінарного шоу "МастерШеф", в якому змагаються кращі кулінари-аматори. Суддя проєкту Ектор Хіменес-Браво поділився рецепт корисних і смачних смузі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, пастила з яблук, слив, груш і малини з ароматними спеціями: як приготувати натуральні ласощі будинку.

Як повідомляв Знай.uа, торт ескімо з шоколадною глазур'ю: рецепт з дитинства, який підкорить ніжним і насиченим смаком.

Знай.uа писав, яблучний пиріг в американському стилі: прості кроки для приготування ідеальної випічки.