Всесвітньо відомий британський кухар, автор книг з кулінарії і телеведучий Джейм Мартін розкрив секрет приготування ідеального стейка з яловичини.

Читайте Знай в Google News!

Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації BBC GoodFood Show.

Стейк, скрін з відео
Стейк, скрін з відео

Шеф-кухар радить за 20 хвилин до початку готування обваляти м'ясо в солі і перці, завдяки чому воно збереже сік. Потім потрібно розплавити на сковороді вершкове масло, приправивши його розмарином і часником за смаком. Як тільки масло починає пінитися, Мартін кладе на сковороду стейк.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Джеймс Мартін, фото: cookbooks
Джеймс Мартін, фото: cookbooks

Головним секретом страви кухар вважає бульйонний кубик, який слід додати під час прожарювання м'яса. Приправлений стейк потрібно обсмажувати кілька хвилин з кожного боку.

"Кубик яловичого бульйону надає стейку приголомшливий смак", — стверджує Мартін.

Готову страву він рекомендує подавати зі свіжою зеленню, соусом і домашньою картоплею фрі.

Варто також нагадати нашим читачам, що Джейм Мартін вів колонку рецептів в журналі Ideal Home Magazine, співпрацював з журналами Fresh, Delicious і ВВС Good Food і щотижня готував матеріали для власної сторінки в журналі Garden Life.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, гостра баклажанна закуска на зиму: блюдо, яке підкорить простотою приготування і приємним смаком.

Як повідомляв Знай.uа, хрусткі чіпси з макаронів: відмінна закуска до пива всього за 30 хвилин.

Знай.uа писав, Тетяна Литвинова поділилася божественним рецептом домашньої моцарели: Італія сама прибуде до вас.