Оладки з кабачків з сиром і часником дуже просто і швидко готуються. Кабачки настільки універсальний овоч, що з нього можна приготувати абсолютно все – від рагу до запіканки. Одних тільки кабачкових оладок існує кілька видів. Дуже вдалим є кабачки з сиром та часником.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 середній кабачок
- 1 яйце
- 50 г натертого сиру
- зубок часнику
- 1 ст. л. борошна
- сіль, перець.
Приготування:
Кабачок очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Вбити яйце, добре перемішати. Додати до кабачка натертий сир і подрібнений зубчик часнику, посолити і поперчити на свій смак.
Тепер додати борошно і ретельно перемішати. Смажити кабачкові оладки на оливковій олії до рум'яної скоринки. Дуже смачно їсти такі оладки з соусом зі сметани і дрібно нарізаної зелені.
Обов'язково підпишись на наш канал в , щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі
Як повідомляв портал "Знай.ua", . Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також "Знай.ua" писав,