Оладки з кабачків з сиром і часником дуже просто і швидко готуються. Кабачки настільки універсальний овоч, що з нього можна приготувати абсолютно все – від рагу до запіканки. Одних тільки кабачкових оладок існує кілька видів. Дуже вдалим поєднанням є кабачки з сиром та часником.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1 середній кабачок
  • 1 яйце
  • 50 г натертого сиру
  • зубок часнику
  • 1 ст. л. борошна
  • сіль, перець.

Оладки з кабачків з сиром, фото: кадр з відео
Оладки з кабачків з сиром, фото: кадр з відео

Оладки з кабачків з сиром, фото: кадр з відео
Оладки з кабачків з сиром, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Приготування:

Кабачок очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Вбити яйце, добре перемішати. Додати до кабачка натертий сир і подрібнений зубчик часнику, посолити і поперчити на свій смак.

Тепер додати борошно і ретельно перемішати. Смажити кабачкові оладки на оливковій олії до рум'яної скоринки. Дуже смачно їсти такі оладки з соусом зі сметани і дрібно нарізаної зелені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь