Десерт “Пташине молоко” - надзвичайно популярний серед українців. Окрім цукерок, “Пташине молоко” - і торт! Проте одним із найбільших плюсів цих солодощів - швидкість і простота приготування. Ми переконані, що після читання нашого рецепту, вам захочеться випробувати його.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Вам потрібно:
Сметана 400 г
Цукор 100 г
Агар-агар 1 ч.л.
Чорний шоколад 100 г
Кокосова стружка 30 г
Хід приготування:
Взбийте 350 г сметани з цукром і агар-агаром міксером так, щоб всі інгредієнти розчинилися. Потім розлийте отриману суміш у креманки на ⅔ і - кладіть у холодильник. Охолоджуйте 20 хвилин.
Покришіть шоколад і змішайте його з 50 г сметани. Поставте суміш на водяну баню. Вам потрібно довести суміш до однорідного стану на повільному вогні.
Розлийте шоколад по креманкам. При цьому постарайтесь дещо змішати верхній рівень основної суміші з шоколадом.
Щоб прикрасити десерт - присипте його кокосовою стружкою. Звісно, цей момент можна оминути.
Якщо замінити сметану на молоко або вершки - ви отримаєте більш рідку глазур, що дозволить більш рівномірно і вишукано розлити шоколад на десерт.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, Як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася, прості лайфхаки для господинь.
Як повідомляв Знай.ua, чим замінити морозиво в холоди, цікавий рецепт зі звичайної ряжанки.