Десерт “Пташине молоко” - надзвичайно популярний серед українців. Окрім цукерок, “Пташине молоко” - і торт! Проте одним із найбільших плюсів цих солодощів - швидкість і простота приготування. Ми переконані, що після читання нашого рецепту, вам захочеться випробувати його.

Читайте Знай в Google News!

Вам потрібно:

Сметана 400 г

Цукор 100 г

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Агар-агар 1 ч.л.

Чорний шоколад 100 г

Кокосова стружка 30 г

Хід приготування:

Взбийте 350 г сметани з цукром і агар-агаром міксером так, щоб всі інгредієнти розчинилися. Потім розлийте отриману суміш у креманки на ⅔ і - кладіть у холодильник. Охолоджуйте 20 хвилин.

Покришіть шоколад і змішайте його з 50 г сметани. Поставте суміш на водяну баню. Вам потрібно довести суміш до однорідного стану на повільному вогні.

Розлийте шоколад по креманкам. При цьому постарайтесь дещо змішати верхній рівень основної суміші з шоколадом.

Щоб прикрасити десерт - присипте його кокосовою стружкою. Звісно, цей момент можна оминути.

Якщо замінити сметану на молоко або вершки - ви отримаєте більш рідку глазур, що дозволить більш рівномірно і вишукано розлити шоколад на десерт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася, прості лайфхаки для господинь.

Як повідомляв Знай.ua, чим замінити морозиво в холоди, цікавий рецепт зі звичайної ряжанки.